Ada Colau participa a la presentació del nou model de Primavera Sound 2022 Barcelona – Sant Adrià : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la presentació del nou model de Primavera Sound 2022 Barcelona – Sant Adrià

20/05/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 21 de maig, a les 13.00 hores, a l’Institut Barri Besòs (carrer Josep Pla, 40), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà a la presentació del nou model de Primavera Sound 2022. La presentació anirà a càrrec d’Alberto Guijarro i Alfonso Lanza, codirectors de Primavera Sound.

A la roda de premsa s’avançarà el nou format del festival, que celebrarà el seu 20è aniversari el juny de 2022 després de dos anys que no s’ha pogut celebrar, i que farà públic el seu cartell el proper dimarts 25 de maig. Durant la presentació es donarà el detall de les noves accions de responsabilitat social de Primavera Sound integrades a Barcelona i Sant Adrià amb l’objectiu de convertir-se en el model de festival urbà de referència a nivell mundial.

Cal confirmar assistència a: prensa@primaverasound.com.

L’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Els periodistes que segueixin la roda de premsa de forma telemàtica poden fer preguntes a través de missatges de WhatsApp, enviant-los al número de telèfon 629 113 261. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

Primavera Sound/ Primavera Sound 2022/