La xarxa de metro prolonga dissabte i diumenge l’horari de servei fins a la 1 de la matinada : Servei de Premsa

La xarxa de metro prolonga dissabte i diumenge l’horari de servei fins a la 1 de la matinada

21/05/2021

S’adapta el funcionament del suburbà a l’obertura de l’hostaleria una hora més, fins a la mitjanit, autoritzada pel TSJC

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adequarà aquest cap de setmana el servei de la xarxa de metro de manera que les nits de dissabte a diumenge i de diumenge a dilluns (que és festiu) els trens circularan una hora més, fins a la 1 de la matinada. S’adaptarà així la disponibilitat del transport públic de més capacitat de l’àrea de Barcelona al nou horari dels bars i establiments de restauració, que estan autoritzats a obrir fins a la mitjanit per decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Segons com evolucioni la situació sanitària i es vagi recuperant l’oci nocturn les pròximes setmanes, TMB anirà adaptant el seu servei per atendre les necessitats dels usuaris dins l’àmbit del sistema coordinat per l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona.Compartiu aquest contingut