La Guàrdia Urbana intervé més mil quilos de carn en mal estat : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé més mil quilos de carn en mal estat

26/05/2021

La carn es trobava emmagatzemada en vehicles estacionats en un pàrquing a l’aire lliure sense respectar la cadena de fred i ni les mesures sanitàries corresponents

Agents de la Unitat Territorial de Sants-Montjuïc de la Guàrdia Urbana de Barcelona van intervenir dilluns passat 1.081 quilos de pollastre no apte pel consum en un camió frigorífic estacionat en un pàrquing del barri de la Marina del Port.

Els agents van observar com un home sortia del pàrquing públic amb el seu vehicle i que després tancava la porta, un fet estrany ja que el pàrquing sempre té la porta oberta. Quan li van preguntar el motiu de tancar la porta van observar que dins de seu vehicle hi havia una gran quantitat de pollastre que, segons va manifestar, portava a una carnisseria per a la seva venda. La carn estava sent transportada en safates no aptes pel seu transport i el vehicle no disposava de refrigeració.

Preguntat sobre els motius de la seva presència en el pàrquing l’individu va explicar als agents que estacionats uns camions i que havia parat a recollir un objecte personal. Els agents van demanar acompanyar-lo fins aquests vehicles per poder realitzar una inspecció i van poder comprovar que l’interior d’un dels camions feia molt mala olor a aliments en mal estat i que hi havia caixes de transport d’aliments buides.

Aquest primer vehicle estava estacional al costat d’un altre camió isotèrmic connectat a un quadre elèctric. Els agents van accedir a l’interior de la cambra i van localitzar una gran quantitat de pollastres que desprenien una forta olor només compatible amb el mal estat de la carn. Les parets presentaven brutícia i fongs i també hi havia insectes. Al voltant dels vehicles van localitzar restes de carn que indicava que els pollastres havien estat manipulats en un entorn de greus deficiències higièniques.

Davant les evidències que aquests pollastres estaven sent destinats al consum alimentari, els agents van procedir a la seva intervenció, retirada i posterior destrucció.

 Compartiu aquest contingut