Janet Sanz i Eloi Badia participen a la trobada de municipis catalans per denunciar l’estratègia de judicialització contra la remunicipalització i la gestió pública de l’aigua : Servei de Premsa

Janet Sanz i Eloi Badia participen a la trobada de municipis catalans per denunciar l’estratègia de judicialització contra la remunicipalització i la gestió pública de l’aigua

28/05/2021Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 31 de maig, a les 11 hores, al Dipòsit de Can Boada (Ronda de Ponent, 153, Terrassa), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològia i vicepresident d’Ecologia de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Eloi Badia, participen a l’acte de municipis catalans per denunciar l’estratègia de judicialització contra la remunicipalització i la gestió pública de l’aigua.

Una quarentena de municipis que han impulsat processos de recuperació o consulta de la gestió directa de l’aigua des del propi municipi o mitjançant fórmules mancomunades participaran a la trobada.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
aigua/ Gestió Pública de l’Aigua/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina