Presentat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació artistica : Servei de Premsa

Presentat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació artistica

08/06/2021

El TICB serà superfinal de les World Series i preolímpic per als JJOO de Tokyo 2021

Se celebrarà del 10 al 13 de juny a la Piscina Sant Jordi

Avui 8 de juny al Palauet Albéniz, el regidor d’Esports, David Escudé, ha presentat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació artística, que serà superfinal de les World Series i preolímpic per als JJOO de Tokyo 2021.

El regidor d’Esports ha estat acompanyat del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, la presidenta de la Comissió de Natació Artística de la FINA, Lisa Schott, així com d’altres representants institucionals i esportius de la ciutat. També hi han assistit les nedadores de l’equip espanyol de natació artística, Txell Mas, capitana, i Abril Conesa, així com la segona entrenadora de l’equip, Judit Requena.

 

 

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació artística se celebrarà aquesta setmana, del 10 al 13 de juny, a la Piscina Sant Jordi, i està organitzat en col•laboració amb Federació Catalana de Natació i la Real Federación Española de Natación. És la primera vegada que se celebra un esdeveniment internacional de natació artística com aquest a Barcelona.

Serà una competició sense precedents on competiran els millors equips del món i es lluitarà pel bitllet olímpic en equip, on hi ha tres places en joc. Espanya, Itàlia, França, USA, Grècia, Israel i Hongria, participaran a la competició d’equips i, d’ entre ells, només tres podran anar als JJOO de Tokyo 2021.

La competició serà a porta tancada, ja que els protocols de les Federacions Internacionals així ho marquen, tot i que es podrà veure en directe tant per ESPORT 3 com per TELEDEPORTE.

Segons paraules de David Escudé, regidor d’Esports: “Barcelona és una ciutat esportiva que, una vegada més, acull un esdeveniment esportiu de talla internacional com és el TICB de natació artística, que enguany, a més, serà preolímpic per als propers JJOO. Ens omple de satisfacció veure com els esforços realitzats per la recuperació i normalització de la pràctica esportiva a la ciutat continuen donant fruits”.

La Federació Catalana de Natació, de la mà del seu president, Enric Bertrán, diu referent a aquesta competició que: “és un gran honor poder ser la seu i organitzar aquest gran esdeveniment esportiu. És la primera vegada a la nostra història que organitzarem un preolímpic i estem emocionats que això passi en aquest any històric del nostre centenari”.Compartiu aquest contingut