Ada Colau participa en la Trobada de #100tífiques 2021 que se celebra en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència : Servei de Premsa

Ada Colau participa en la Trobada de #100tífiques 2021 que se celebra en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència

10/06/2021

Aquest migdia l’alcaldessa Ada Colau ha participat en la Trobada de #100tífiques 2021, que se celebra en el marc de la programació de la Biennal Ciutat i Ciència i que ha tingut lloc al Parc Científic de Barcelona. També han assistit a la trobada el tinent d’Alcaldia de Cultural, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, així com el director de la Fundació Catalana per la Recerca (FCR), Jordi Portabella, i el director del Barcelona Institute of Science & Technology (BIST), Gabby Silberman.

 

 

La jornada ha inclòs també una taula rodona amb el títol Expandim la influència de la dona a la ciència, moderada per la investigadora Núria Montserrat, professora ICREA a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) i comissària de la Biennal, i amb la participació de Gina Aran, CEO d’Ingenium, Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Anke Kleff, psicòloga i membre del Departament de Recursos Humans de l’IBEC, i la filòsofa i professora de la UOC Mònica Garcés.

 Compartiu aquest contingut