Jaume Collboni i Xavier Marcé participen en l’acte inaugural del Saló B-Travel : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Xavier Marcé participen en l’acte inaugural del Saló B-Travel

10/06/2021

Divendres 11 de juny, a les 12:00 hores, (Av. Mª Cristina – Palau Núm. 8 – Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participaran en la inauguració de B-Travel, el saló de turisme que tindrà lloc fins diumenge.

A la inauguració també hi intervindran el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; el director general de Turespaña Miguel Sanz, el president de Fira de Barcelona, Pau Relat i el president de B-Travel i de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVE), Martí Serrate.

Posteriorment visitaran el saló, acompanyats del president de Renfe, Isaias Táboas; la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa; i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga; entre d’altres autoritats.

El saló obrirà les seves portes a les 10 hores.

En aplicació del protocol de seguretat i prevenció anti-Covid 19, els periodistes interessats hauran d’acreditar-se prèviament online a través d’aquest link i portar impresa la seva acreditació:
https://registration.firabarcelona.com/#/goBuySelectedTicketCompartiu aquest contingut