Laura Pérez presenta la programació d’activitats de cicle “Museus LGTBI” : Servei de Premsa

Laura Pérez presenta la programació d’activitats de cicle “Museus LGTBI”

10/06/2021

Divendres 11 de juny, a les 12.00 hores, al Centre LGTBI de Barcelona (c. Comte Borell, 22) la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, presenta “Museus LGTBI”, una programació especial d’activitats impulsada per set institucions culturals per celebrar i reivindicar l’orgull i l’alliberament LGTBI.

El projecte és una iniciativa de la Fundació Joan Miró, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i els Museus de Sant Cugat del Vallès, i compta amb la col•laboració del Centre LGTBI.

Durant la roda de premsa, la tinenta estarà acompanyada de l’historiador de l’art Víctor Ramírez Tur. També hi assistiran els representants de les institucions organitzadores.

 

 

Els mitjans interessats en fer preguntes poden enviar-les per Whatsapp al número de telèfon: 678 446 323Compartiu aquest contingut