Laura Pérez participa a la presentació del llibre de Nazario ‘El bar Kike y Paca la Tomate’ : Servei de Premsa

Laura Pérez participa a la presentació del llibre de Nazario ‘El bar Kike y Paca la Tomate’

15/06/2021

Dimecres, 16 de juny, a les 18.30 hores (acte telemàtic) la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, participarà a la presentació del llibre “El bar Kike y Paca la Tomate”, de Nazario. A la presentació també hi participaran el coordinador de la col•lecció “Biblioteca Secreta”, David Castillo, i l’autor del llibre i artista contracultural Nazario.

L’acte es podrà seguir des del següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=mGM7JUOviOA

 

 

La col•lecció “Biblioteca Secreta” recupera en aquest nou volum, sota el relat de Nazario, els records i l’àlbum de fotos d’un espai oblidat, d’una Barcelona desapareguda, on els personatges, alguns de mítics com Paca la Tomate, superen l’àmbit de la ficció. Nazario ha estat i és un dels grans cronistes de la Barcelona que es va rebel•lar en contra de les convencions i en defensa d’una sexualitat lliure i de la llibertat d’opinió i acció.

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/barcelonallibres/ca/publicacions/el-bar-kike-y-paca-la-tomateCompartiu aquest contingut