Janet Sanz i Eloi Badia expliquen un informe sobre l’encaix ambiental de l’aeroport del Prat : Servei de Premsa

Janet Sanz i Eloi Badia expliquen un informe sobre l’encaix ambiental de l’aeroport del Prat

16/06/2021

Dijous 17 de juny, a les 11.30 hores (saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, explicaran l’informe sobre l’encaix ambiental de l’aeroport del Prat Josep Tarradellas.

La tinenta Janet Sanz participarà posteriorment, a les 13 hores, en un debat que se celebrarà al Palau Alòs i que es podrà seguir per streaming en aquest enllaç: https://us02web.zoom.us/j/86873180772

Els ponents d’aquest debat seran:

-Narcís Prat (UB)
-Marta Torres (IDDRI)
-Francesc Robusté (UPC)
-Joan Pino (UAB)
-Janet Sanz (tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona)

 

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:
– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut