Joan Ramon Riera inaugura la 22a edició del Festival Circorts : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera inaugura la 22a edició del Festival Circorts

17/06/2021

Divendres, 18 de juny, a les 18.00 hores (Plaça de les Ceràmiques Vicens), el regidor del districte de les Corts, Joan Ramon Riera, participa a la inauguració de la 22a edició del Festival Circorts.

La 22a edició del festival Circorts se celebra els dies 18, 19 i 20 de juny a la plaça de les Ceràmiques Vicens. El Circorts és un festival de circ, organitzat pel districte de les Corts, referent d’espectacles innovadors, obert a d’altres disciplines artístiques i a més, proposa accions de participació per al públic assistent.

El Festival Circorts aposta per promocionar els artistes emergents del circ de qualitat oferint espectacles de circ gratuït amb malabars, acròbates, clowns, poetes i músics, amb l’objectiu de mantenir la identitat pròpia de circ emergent, cohesionador i inclusiu.

A més, al festival hi col·laboren el Casal de Joves de les Corts i l’espai Jovecardí reforçant els vincles del certamen amb el barri.

Per a més informació us podeu descarregar el dossier.Compartiu aquest contingut