Jaume Collboni presenta el llibre “Comerç de Barcelona. Sempre a prop” en reconeixement als i les comerciants de la ciutat : Servei de Premsa

Jaume Collboni presenta el llibre “Comerç de Barcelona. Sempre a prop” en reconeixement als i les comerciants de la ciutat

18/06/2021

Dilluns 21 de juny, a les 11.00 hores (Mirador Maria Aurèlia Capmany. Ajuntament de Barcelona), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, presentaran el llibre “Comerç de Barcelona. Sempre a prop”.
El volum és un recull de vivències per les quals han passat els professionals del sector al llarg de l’any llarg de pandèmia que estem vivint. És un reconeixement, i alhora un homenatge als i a les comerciants de la ciutat. Durant l’acte de presentació, es projectaran els testimonis de diverses persones que treballen en el sector del comerç i la restauració.
L’acte es podrà seguir també a través del web de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.Compartiu aquest contingut