La Guàrdia Urbana intervé més de 2 milions de llavors i 15 quilograms de marihuana : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé més de 2 milions de llavors i 15 quilograms de marihuana

18/06/2021

El cos de policia barceloní va realitzar 62 inspeccions administratives en growshops

Durant les inspeccions es van immobilitzar gairebé 13.000 articles que no complien diferents normatives

Agents de la Divisió Territorial, de la Unitat d’Investigació i de la Unitat de Suport Diürn de la Guàrdia Urbana de Barcelona van portar a terme dimecres passat un operatiu amb l’objectiu d’inspeccionar locals de tota la ciutat especialitzats en la venda de productes i altres activitats relacionades amb el cànnabis (growshops) en el marc de l’Operació Cànem.

L’activitat d’aquests comerços especialitzats en la venda de productes associats al cànnabis ha proliferat en els darrers anys. Ofereixen un gran ventall de productes i assessorament per el cultiu domiciliari, ecològic i de qualitat del cànnabis i la venda de productes relacionats amb aquest cultiu: llavors fertilitzants, llavors femenines, filtres, llums LED, armaris, etc. Però s’ha comprovat que en ocasions amaguen la venda de substàncies prohibides.

Per aquest motiu l’objectiu general d’aquest dispositiu era la inspecció administrativa i exhaustiva de la majoria de locals growshops de la ciutat per tal de comprovar la seva situació administrativa; conèixer quins productes es venen; comprovació de la legalitat del productes que es venen i de la seva procedència; controlar l’etiquetatge i composició dels productes; detectar possibles il·lícits penals, i la intervenció / immobilització de productes en cas que fos necessari.

En total els agents van inspeccionar 62 locals amb el següent resultat:

 Compartiu aquest contingut