Marc Serra presenta els resultats definitius de les votacions dels pressupostos participatius : Servei de Premsa

Marc Serra presenta els resultats definitius de les votacions dels pressupostos participatius

18/06/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 21 de juny, a les 13.00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, presentarà els projectes d’inversió escollits per la ciutadania un cop hagin finalitzat aquest diumenge les votacions dels pressupostos participatius. En la compareixença també s’oferiran les dades de participació.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:
– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

pressupostos participatius/