Nou èxit de la Roquetes Fashion & Wood & Food Week : Servei de Premsa

Nou èxit de la Roquetes Fashion & Wood & Food Week

19/06/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa i el regidor de Nou Barris han assistit a una nova edició de la desfilada de moda més exitosa de Les Roquetes on els i les participants del projecte “Més amb Menys” mostren les seves creacions de moda, cuina i bricolatge.

Aquesta tarda, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; i el regidor del Districte de Nou Barris, Xavier Marcé, han assistit, en la plaça Les Roquetes, a la desfilada de moda més exitosa de Nou Barris: la Roquetes Fashion & Wood & Food Week. En aquesta nova edició es consolida com un projecte social de referència en professionalitzar les participants en l’àmbit de la costura.

 

 

L’esdeveniment es tracta d’una desfilada de moda en la que els i les participants dels tallers de cuina, costura i bricolatge del projecte “Més amb Menys” mostren el què han anat treballant al llarg de l’any. La posada en escena de la nova col•lecció és possible gràcies a la vinculació de veïnes i veïns del barri, entitats i comerços, i empreses de moda i del tèxtil; i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i del districte de Nou Barris.

“Més amb Menys”, impulsat per la Plataforma d’Entitats de Roquetes, neix de la necessitat de transformar socialment el barri i contribuir a la millora de la qualitat de vida del veïnat. En concret, el projecte pretén fomentar la inserció laboral de les participants, professionalitzant-les en l’àmbit de la costura i promovent la seva implicació en esdeveniments comunitaris com aquest.

Un any més, ha comptat amb el suport de Barcelona Activa, tant en la participació en la concepció del projecte, que cada any té mirades diferents, així com en la captació de comerços per a que siguin col•laboradors de l’esdeveniment amb diferents aportacions, i en l’organització i logística de l’acte. Barcelona Activa també aporta el clàssic photocall en el què es visibilitzen totes les entitats, comerços i administracions participants en aquest acte estrella de la Festa Major de Roquetes.





Paraules clau

Nou Barris/ Roquetes Fashion & Wood & Food Week/