Jordi Martí intervé al debat ‘El futur de l’aeroport i l’aeroport del futur’ : Servei de Premsa

Jordi Martí intervé al debat ‘El futur de l’aeroport i l’aeroport del futur’

21/06/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 22 de juny, a les 17.00 hores (Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat), el regidor de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona i president de la Comissió Executiva del PEMB, Jordi Martí, intervindrà al debat ‘El futur de l’aeroport i l’aeroport del futur’, organitzat conjuntament pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i l’Ajuntament del Prat de Llobregat. El debat comptarà, entre d’altres, amb la participació de Dominik Piotrowski, cap de la secció d’aeroports i assumptes econòmics de la Comissió Europea.

 

Programa

Benvinguda:

Introducció: El marc comunitari:

Debat:

Conduirà l’acte la periodista Milagros Pérez Oliva.

Quines són les perspectives de futur per al sector aeronàutic? Quin aeroport necessiten Barcelona i Catalunya? Quina és la seva posició en el mercat global i quina podria ser en el futur? Quin és el seu impacte i com es pot gestionar aquest impacte? Quines són les alternatives? Com hauria de ser el procés de presa de decisions al respecte?

Per respondre aquestes i altres qüestions el PEMB i l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitzen un debat, eminentment tècnic, amb l’objectiu d’ajudar a contribuir amb arguments contrastables a la presa de decisions.

Així mateix, el debat servirà com a preàmbul per a la posada en marxa del Cicle de la Metròpoli Resilient del procés que ha de portar a la definició del nou pla estratègic metropolità: “Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030”

Més informació: https://barcelonadema-participa.cat/processes/metropoli-resilient/f/69/meetings/55





Paraules clau

aeroport/