Parcs i Jardins convoca 76 places d’auxiliar de jardineria : Servei de Premsa

Parcs i Jardins convoca 76 places d’auxiliar de jardineria

22/06/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, obre convocatòria de 76 places d’auxiliar de jardineria, amb una reserva de 7 places per a persones amb discapacitat. La informació i bases del procés es troben a la seu electrònica del consistori i el període de presentació d’instàncies dels candidats i candidates restarà obert fins al proper 5 de juliol.

El procés d’oposició es realitzarà durant l’últim trimestre de 2021 amb la voluntat tant d’estabilitzar treballadors i treballadores en règim d’interinitat, com realitzar noves incorporacions a la plantilla de Parcs i Jardins.

A l’oferta pública d’ocupació es podran presentar totes les persones aspirants que compleixin els següents requisits:

A més, també s’inicia una campanya per reforçar i incentivar la participació de dones en aquest procés d’oferta pública de Parcs i Jardins, que actualment té una plantilla amb més presència d’homes que de dones.

 

 

La convocatòria també destaca el caràcter de servei essencial, la gestió i manteniment del verd de la ciutat, la vocació de servei públic, el caràcter estable del lloc de treball i la possibilitat de conciliació de la vida professional i personal.

Aquesta nova oferta pública d’auxiliar de jardineria possibilita mantenir el ritme de consolidació de la plantilla iniciada ja el mandat passat amb la incorporació de 100 jardiners i jardineres.





Paraules clau

auxiliar de jardineria/ dona/ jardineria/ ocupació/ Oferta Pública/ parcs i jardins/