Barcelona Activa ofereix més de 800 cursos durant l’estiu per millorar competències digitals i d’ocupabilitat : Servei de Premsa

Barcelona Activa ofereix més de 800 cursos durant l’estiu per millorar competències digitals i d’ocupabilitat

02/07/2021

L’oferta de formació durant els mesos d’estiu posa el focus en la cerca de feina i en el talent digital, i ofereix diferents nivells i graus d’expertesa

Davant l’increment de demanda de formació durant l’últim any, Barcelona Activa ha potenciat la formació online amb la creació de cursos que cobreixen les noves necessitats del context actual

Conèixer els portals d’ocupació, tenir eines de xarxes socials com Linkedin o Instagram, o educar contra les fake news, són exemples de formacions que acompanyen en el procés de millorar la recerca de feina

L’oferta de cursos de Barcelona Activa s’ha ampliat i diversificat per donar resposta a les noves necessitats, cobrint eines, matèries, tendències i sectors d’activitat clau per a la reactivació econòmica de la ciutat. L’estiu 2021 comptarà amb més de 800 cursos.

La formació online segueix creixent i es manté com una de les millors opcions a l’hora de formar-se en les eines, recursos i estratègies per trobar feina en un context com l’actual, en combinació amb un format presencial que ja ha tornat amb alumnes a les aules al centre de formació tecnològica, Cibernàrium.

Des de l’agència de promoció econòmica municipal s’ha volgut potenciar dues vessants. D’una banda, la formació tecnològica i el talent digital, a través dels cursos del Cibernàrium i la IT Academy per capacitar digitalment i generar professionals de les TIC capaços d’afrontar els reptes laborals de futur. D’altra banda, la preparació pel procés de cerca o canvi de feina, a través dels cursos de Barcelona Treball sobre les habilitats comunicatives per les entrevistes, la creació d’un bon currículum i xarxa de contactes, o l’adquisició dels coneixements clau per avançar professionalment, entre d’altres.

Entre totes les formacions que s’ofereixen aquest estiu, se’n destaquen:

A més a més, des del Cibernàrium, i en el marc de l’e-Stiu TIC s’ofereixen cursos especialitzats per a professionals del món de l’educació i també de la Comunicació i el màrqueting; i entre d’altres activitats especialitzades, hi haurà un campus d’estiu de programació en línia per a joves que es desenvolupa conjuntament amb la Universitat Harbour Space.

 

Ajustar les formacions a la realitat del context

Les formacions s’imparteixen per experts que estan immersos en el camp professional que fan els cursos, per la qual cosa es proporciona una formació pràctica i ajustada a la realitat del moment. Més de 25.000 persones des de l’inici de la pandèmia han estat fent formacions de Barcelona Activa.

Per a més informació: www.barcelonactiva.cat

 

 Compartiu aquest contingut