Eloi Badia presideix l’acte Compromís Barcelona Plàstic Zero : Servei de Premsa

Eloi Badia presideix l’acte Compromís Barcelona Plàstic Zero

14/07/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 14 de juliol, a les 12.30 hores, el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, presidirà l’acte Compromís Barcelona Plàstic Zero. L’acte es podrà seguir de forma telemàtica, en directe, en aquest enllaç.

 

 

Amb el Compromís Barcelona Plàstic Zero, la ciutat fa un pas endavant per la reducció dels plàstics d’un sol ús i per fer front a la cultura d’usar i llençar. El Compromís Barcelona Plàstic Zero és un document impulsat per la Taula Plàstic Zero, un grup de treball del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat format per més d’una setantena d’entitats de la Xarxa Barcelona + Sostenible. En aquest acte també es compartiran alguns dels projectes de la Taula Plàstic Zero amb la voluntat d’encoratjar altres organitzacions a sumar-se al projecte.

Durant l’acte es presentarà també el vídeo de presentació del compromís, una peça audiovisual clau per a buscar noves adhesions i per a donar visibilitat a la tasca que fan les entitats que ja en formen part.

El Compromís Barcelona Plàstic Zero vol ser catalitzador i altaveu d’accions i projectes de reducció de plàstics d’un sol ús que permetin avançar cap a un model de societat més saludable i compromesa amb el medi ambient.

Tota la informació de la Taula Plàstic Zero es pot consultar en aquest web.





Paraules clau

medi ambient medi/ plàstic zero/ residus/ sostenibilitat/