Presentació de la col·lecció d’obres d’art contemporani adquirides per formar part del fons d’art de la ciutat : Servei de Premsa

Presentació de la col·lecció d’obres d’art contemporani adquirides per formar part del fons d’art de la ciutat

14/07/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 15 de juliol, a les 12.30 hores, al Pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de les obres que entraran a formar part del fons d’art de la ciutat. L’acte comptarà amb la presència del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, acompanyat d’ Antònia Maria Perelló, Conservadora i cap de la Col•lecció MACBA que participarà en representació del jurat; Quique Peinado, galerista i president d’Art Barcelona que participarà en representació dels galeristes, i Lola Lasurt, en representació dels artistes seleccionats.

El procés de compra ha estat articulat pel MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona, i les obres adquirides formaran part del Fons d’Art de l’Ajuntament de Barcelona, que les dipositarà en les diferents col•leccions de la ciutat i garantirà la seva circulació i visibilització. L’impuls d’aquesta mesura, presentada el passat mes d’octubre en el marc del tercer pla de suport al teixit cultural de la ciutat, compleix amb el doble objectiu de reconèixer i patrimonialitzar generacions que no estan plenament representades als fons públics i de fer arribar recursos al conjunt del teixit vinculat a l’art a Barcelona.

 

 

 

ATENCIÓ MITJANS

A les 12:20 hores tindrà lloc una foto de grup amb els artistes escollits en aquesta convocatòria.

Per fer seguiment presencial de la roda de premsa cal confirmar assistència a premsaicub@bcn.cat. La presentació es podrà seguir també en directe a través del web de Barcelona Cultura.

Els periodistes que vulguin fer les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

art/ cultura/