El Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) selecciona l’estudi Barozzi Veiga per construir el seu edifici a l’Antic Mercat del Peix : Servei de Premsa

El Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) selecciona l’estudi Barozzi Veiga per construir el seu edifici a l’Antic Mercat del Peix

15/07/2021

El jurat del concurs internacional d’arquitectura convocat pel BIST ha recomanat la proposta de Barozzi Veiga entre els cinc finalistes per la singularitat de l’edifici projectat, determinada pel seu volum i els ràfecs que el defineixen, la distribució interior i les solucions amb què dona resposta al requeriments mediambientals

La construcció del nou edifici del BIST, que s’iniciarà el 2022, posa en marxa el ‘hub’ de recerca multidisciplinària de l’Antic Mercat del Peix, promogut per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Ajuntament de Barcelona en el marc de l’ambiciosa iniciativa de la ‘Ciutadella del Coneixement’

 

 

Documents relacionats:

Descarregar nota en format PDF

Descarregar imatgesCompartiu aquest contingut