Reunió de la Junta Local de Seguretat de Barcelona : Servei de Premsa

Reunió de la Junta Local de Seguretat de Barcelona

15/07/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 16 de juliol, a les 10.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà una nova reunió de la Junta Local de Seguretat de Barcelona que se celebrarà al Saló de Cent de l’Ajuntament. A la reunió hi assistirà el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, i el tinent de l’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle.

A la Junta Local de Seguretat també estarà present la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i els comandaments dels cossos policials i dels serveis d’Emergència que treballen a la ciutat.

 

Atenció mitjans de comunicació

Els mitjans podran prendre imatges a l’inici de la reunió.

A les 12.00 hores s’atendrà els mitjans de comunicació a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’atenció a mitjans podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

Junta Local de Seguretat de Barcelona/