[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] El nou Cibernàrium de Nou Barris, al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, ofereix més formació digital : Servei de Premsa

[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] El nou Cibernàrium de Nou Barris, al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, ofereix més formació digital

17/07/2021

L’equipament proporciona als barcelonins i barcelonines competències digitals, fomentant-ne l’ús de la tecnologia i els seus beneficis en la vida quotidiana, i ampliant el talent digital de la ciutat

S’impulsa així una major proximitat, acostant l’accés i els recursos tecnològics als barris i fent front a la fractura digital, que impedeix l’accés i el coneixement de la xarxa

L’espai compta amb 5 aules equipades amb dispositius electrònics, ordinadors i pissarres digitals, amb capacitat per formar simultàniament a més de 100 persones. Les formacions presencials han començat aquest juliol i s’ampliaran al setembre. Els cursos també es poden fer de manera virtual

L’oferta de formació tecnològica gratuïta per a la ciutadania de Barcelona ha obert un nou punt que s’ubica al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, a Nou Barris. Amb aquest nou recurs, l’Ajuntament de Barcelona es fixa un doble objectiu: reduir la bretxa digital facilitant a les persones l’accés i els coneixements tecnològics necessaris per a la vida quotidiana en una societat digitalitzada (tràmits administratius, compra electrònica, relacions socials virtuals, entre d’altres); i, d’una altra banda, potenciar les habilitats i competències digitals especialitzades de les persones que ja usen Internet habitualment, per facilitar-ne la millora professional, l’emprenedoria i la cerca d’oportunitats de feina.

Amb aquests cursos, integrats en l’oferta del Cibernàrium, es vol impulsar una major proximitat, acostant els recursos de formació tecnològica als barris, i oferir més places presencials, en paral•lel a l’oferta formativa virtual ja en marxa. Es posarà especial focus en les persones amb menys coneixement d’ús dels dispositius informàtics, proporcionant-los coneixements pràctics i acompanyament personalitzat.

[…]

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

 

Declaracions de Jaume Collboni

Video (mp4)

Àudio (wav)Compartiu aquest contingut