Noves actuacions de millora a la Superilla d’Hostafrancs : Servei de Premsa

Noves actuacions de millora a la Superilla d’Hostafrancs

18/07/2021

Aquest dilluns s’inicien els treballs per reurbanitzar i convertir a plataforma única els carrers del Rector Triadó i de la Torre d’en Damians, en el tram comprès entre Consell de Cent i la Creu Coberta. L’objectiu és reforçar el caràcter d’aquestes vies com a eixos cívics

L’actuació suposarà guanyar més espai per als vianants convertint-los en espais pel passeig, pel lleure i per la trobada. També s’aprofitarà la intervenció per fer el soterrament de les línies de baixa tensió de l’àmbit, millorar la xarxa de clavegueram i col•locar nou mobiliari urbà

Les obres tenen una durada prevista de quatre mesos i un pressupost de 648.520 €

Dilluns 19 de juliol, s’inicien obres a la Superilla d’Hostafrancs. Els treballs es fan amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i donar prioritat al vianant als carrers del Rector Triadó i de la Torre d’en Damians, al tram comprès entre els carrers del Consell de Cent i la Creu Coberta, en el marc del programa Superilla Barcelona. El canvi pretén reforçar el seu caràcter d’eixos cívics.

Actualment el carrer del Rector Triadó té un carril de circulació i una filera d’aparcament, amb voreres estretes. En el cas del carrer de la Torre d’en Damians està tallat al trànsit amb pilones des del carrer Consell de Cent i amb senyalització vertical des de Creu Coberta però també té una filera d’aparcament de motos i voreres estretes, i a la cantonada amb Consell de Cent hi ha l’Escola Joan Pelegrí, que és un punt on durant l’entrada i sortida del centre es dona una gran acumulació d’infants i famílies.

[…]

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

 

Documents relacionats

Imatge 1/4

Imatge 2/4

Imatge 3/4

Imatge 4/4Compartiu aquest contingut