El concert coral de les persones grans ‘Canta Gran!’ celebra el seu 20é aniversari : Servei de Premsa

El concert coral de les persones grans ‘Canta Gran!’ celebra el seu 20é aniversari

19/07/2021

Un grup de 280 cantaires han participat avui al concert ‘Canta Gran!’ amb un repertori que ha repassat les cançons històriques del projecte musical

Aquesta iniciativa segueix les línies de promoció de l’apoderament i l’envelliment actiu, fomentant que les persones grans participin plenament en la societat i que el seu valor repercuteixi en el conjunt d’aquesta

La proposta musical i pedagògica ‘Canta Gran!’ ha celebrat aquesta tarda la seva 20ena edició amb un concert coral protagonitzat per 280 persones grans a L’Auditori de Barcelona. A l’acte han assistit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera.

‘Canta Gran!’ és el concert de cant coral de les persones grans que organitza cada any l’Ajuntament de Barcelona, en col•laboració amb el Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona. Per celebrar els 20 anys avui han preparat un repertori que ha combinat i recordat cançons de totes les edicions viscudes, com Bella ciao, Flor de nit, Marieta de l’ull viu o En clau d’amor, entre d’altres. D’aquesta manera, cantaires i públic han fet un repàs a la història del projecte de la millor manera que es pot fer: cantant i gaudint.

 

 

 

 

El concert sempre coincideix amb la festivitat de Nadal, però enguany, tot i la situació sanitària, no s’ha volgut renunciar a celebrar el seu 20é aniversari. Seguint totes les mesures de seguretat i protecció sanitàries, els assajos s’han realitzat de manera virtual i els cantaires només s’han trobat per primera vegada a l’assaig general.

Aquesta iniciativa segueix les línies de promoció de l’apoderament i l’envelliment actiu, fomentant que les persones grans participin plenament en la societat i que el seu valor repercuteixi en el conjunt d’aquesta. Cantar, i cantar en grup, aporta beneficis tant físics com psicològics; és una eina de participació social, de millora i de manteniment de la salut i de desenvolupament personal gràcies a la pràctica d’una activitat artística.Compartiu aquest contingut