La Guàrdia Urbana deté un conductor que va triplicar la taxa d’alcohol permesa dues vegades el mateix dia : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un conductor que va triplicar la taxa d’alcohol permesa dues vegades el mateix dia

19/07/2021

L’home de 22 anys va provocar un sinistre de trànsit a l’Eixample on va atropellar un vianant

Agents de la Guàrdia Urbana van intervenir ahir al matí en un sinistre de trànsit a l’alçada del número 56 del carrer Comte Borrell on un ciclomotor havia atropellat a un home en un pas de vianants. A conseqüència del sinistre, el conductor i el vianant van resultar ferits lleus. Mentre estaven sent assistits, el conductor va pujar de nou al vehicle i va intentar marxar del lloc però va ser retingut per un altre vianant que va resultar ferit lleu. Els testimonis del sinistre van poder retenir-lo fins l’arribada dels agents, que van procedir a efectuar la prova d’alcoholèmia amb resultat positiu penal de 0,71 mg/l. El conductor, un home de 22 anys, va resultar investigat per alcoholèmia positiva i lesions lleus i va marxar del lloc a peu.

Poc més de dues hores després, la mateixa persona va ser aturada per una patrulla de la Guàrdia Urbana quan els agents van veure que conduïa un ciclomotor de lloguer de forma erràtica pel carrer Urgell. Els agents van comprovar que era la mateixa persona que havia estat implicada en un sinistre feia unes hores i van procedir a realitzar-li la prova d’alcoholèmia. El resultat va ser lleugerament superior a la primera prova, arribant a 0,73 mg/l.

Els agents van procedir a la seva detenció davant la reincidència dels fets per un delicte contra la seguretat viària.Compartiu aquest contingut