Jaume Collboni assisteix a la presentació del nou servei d’Aerobús : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a la presentació del nou servei d’Aerobús

21/07/2021

Dijous 22 de juliol, a les 9.30 hores (avinguda de la Reina Maria Cristina), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, assistirà a la presentació del renovat servei d’Aerobús, la llançadora que connecta l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat i el centre de Barcelona cada dia de l’any. El servei, dissenyat i licitat per l’AMB, ha passat per un important procés de renovació i integra novetats i millores destacades per als usuaris.

Assistiran a l’acte el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, i representants de Monbus, l’empresa operadora.

L’acte inclou visita de l’autobús petit recorregut.

 Compartiu aquest contingut