L’AI & Big Data Congress abordarà a Barcelona els desafiaments més punters de la Intel·ligència Artificial : Servei de Premsa

L’AI & Big Data Congress abordarà a Barcelona els desafiaments més punters de la Intel·ligència Artificial

22/07/2021

El congrés, organitzat pel CIDAI, posarà sobre la taula el potencial de la Intel·ligència Artificial i els reptes per a la seva adopció a nivell empresarial, així com les oportunitats en sectors com la salut, la Indústria 4.0 i l’energia, i qüestions lligades al seu ús ètic.

Aquesta setena edició comptarà amb la Vicepresidenta de Producte, Mercats internacionals i Globalització de Procore, Anna N. Schlegel, reconeguda com la dona més influent del món en l’àmbit de la tecnologia per la revista Analytics Insight.

El líder de l’equip AI Red Team de Facebook, Cristian Canton, tractarà sobre abusos i usos indeguts de la Intel·ligència Artificial i com abordar-los de forma preventiva.

El congrés se celebrarà el 14 de setembre de forma presencial a l’Auditori AXA Barcelona i per streaming, i el 15 de setembre tindrà lloc únicament en format digital.

Barcelona acollirà el proper mes de setembre la setena edició de l’AI & Big Data Congress, el congrés de referència per a professionals, investigadors, proveïdors i empreses en aquest àmbit, que enguany abordarà els nous reptes als quals s’enfronta la Intel·ligència Artificial, les tendències i millors pràctiques d’empreses pioneres, així com les darreres novetats tecnològiques i la seva aplicació.

Amb un total de més de 50 ponències, el congrés aplegarà experts i iniciatives capdavanteres en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i l’analítica de dades, amb l’objectiu de “posar sobre la taula el potencial i els reptes per a la seva adopció a nivell empresarial, la captació i retenció de talent, l’ús ètic de la Intel·ligència Artificial, així com casos d’ús representatius en sectors diversos com la salut i el benestar, la Indústria 4.0, o la mobilitat, l’energia i la sostenibilitat, entre d’altres”, afirma el director del congrés, Joan Mas, director del Centre of Innovation for Data tech and Artificial Intelligence (CIDAI), entitat que organitza l’esdeveniment, i de l’Àrea Digital del centre tecnològic Eurecat.

L’AI & Big Data Congress comptarà amb una ponència inaugural per part de la Vicepresidenta de Producte, Mercats internacionals i Globalització de Procore, Anna N. Schlegel, reconeguda com la dona més influent del món en l’àmbit de la tecnologia per la revista Analytics Insight, en la qual abordarà les últimes tendències emergents en Intel·ligència Artificial a nivell mundial.

Per la seva banda, Cristian Canton, líder de l’equip AI Red Team de Facebook, especialitzat en descobrir, comprendre i mitigar potencials amenaces derivades de l’aplicació de la Intel·ligència Artificial per a la companyia, tractarà sobre abusos i usos indeguts d’aquesta tecnologia i com abordar-los de forma preventiva. El congrés comptarà també amb ponències d’experts del CIDAI i d’organitzacions i empreses capdavanteres.

Emmarcat dins de l’estratègia Catalonia.AI de la Generalitat de Catalunya i coordinat per Eurecat, el CIDAI és una iniciativa publicoprivada que compta amb la Generalitat de Catalunya a través del departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori; l’Ajuntament de Barcelona; el Barcelona Supercomputing Center; el Centre de Visió per Computador; everis, an NTT DATA Company; la Fundació i2CAT; Microsoft; SDG Group; IDEAI-UPC i Eurecat.

El CIDAI promou la generació, validació i transferència de tecnologies d’Intel·ligència Artificial fiable d’alt valor afegit per fomentar l’adopció i innovació tecnològica en els sectors estratègics del país i les seves empreses i institucions, així com la disseminació d’aquestes tecnologies i bones pràctiques a la societat en general.

L’AI & Big Data Congress és un esdeveniment organitzat des del CIDAI i coordinat per Eurecat i compta amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, SDG Group, Microsoft, everis, an NTT DATA Company, i CaixaBank. El congrés se celebrarà el 14 de setembre de forma presencial a l’Auditori AXA Barcelona i s’emetrà per streaming. El 15 de setembre tindrà lloc únicament en format digital.

Les inscripcions a l’AI & Big Data Congress 2021 estan obertes aquí

 

Podeu ampliar la informació o sol·licitar entrevistes a l’email premsa@eurecat.org o al mòbil 630 425 169.

 

Sobre el CIDAI

El CIDAI promou la transferència de coneixement i la realització de projectes conjunts entre entitats generadores de coneixement (universitats, centres de recerca i innovació), empreses proveïdores de tecnologia i serveis, i empreses i institucions usuàries demandants de solucions innovadores en intel·ligència artificial aplicada. Els socis promotors del CIDAI són la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona; el Barcelona Supercomputing Center; el Centre de Visió per Computador; everis, an NTT DATA Company; la Fundació i2CAT; Microsoft; SDG Group, IDEAI-UPC i Eurecat, que n’és el coordinador. Més informació a www.cidai.eu

 Compartiu aquest contingut