Arriba una nova edició de les Grades Obertes al Canòdrom : Servei de Premsa

Arriba una nova edició de les Grades Obertes al Canòdrom

23/07/2021

L’edició d’enguany s’allarga del 23 de juliol al 13 d’agost i requereix reserva prèvia

Es visionaran 4 pel·lícules de ciència-ficció amb perspectiva de gènere, totes en versió original

El cinema a la fresca torna aquest estiu al districte de Sant Andreu gràcies a una nova edició de les Grades Obertes al Canòdrom. Avui s’inicia el cicle de cinema a la fresca on es podrà veure el millor cinema de ciència-ficció amb perspectiva de gènere.

Les grades del Canòdrom-Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica seran l’escenari on es podran veure quatre pel·lícules que reflexionen sobre els límits de la creativitat i la ciència. El Canòdrom esdevé de nou un marc perfecte per lligar la tecnologia amb el setè art.

Enguany, el cicle de cinema s’allarga des d’avui 23 de juliol fins al 13 d’agost i totes les pel·lícules seran en versió original. Les sessions es desenvoluparan amb mesures de prevenció per la Covid-19 i l’aforament serà limitat. Per aquest motiu, caldrà inscriure-s’hi prèviament.

 

 

Programació del Cicle de Cinema a la Fresca al Canòdrom

High Life – Divendres 23 de juliol. 21.45 h.

Espai profund. Monte i la seva filla Willow viuen aïllats a bord d’una nau espacial. No sempre van estar sols: eren part d’un grup de condemnats a mort que van acceptar commutar les seves sentències per participar en una missió amb destinació al forat negre més proper a la Terra.

The Congress – Divendres 30 de juliol. 21.45 h.

Robin Wright necessita diners, i això l’obliga a firmar un contracte segons el qual els estudis de cinema faran una còpia d’ella i la podran utilitzar com vulguin. L’actriu tornarà a escena com a convidada a un congrès, en un món que ha canviat completament.

The Arrival – Divendres 6 d’agost. 21.45 h.

Quan naus extraterrestres comencen a arribar a la Terra, els alts comandaments militars demanen ajuda a una lingüista per intentar esbrinar si els alienígenes suposen una amenaça. A poc a poc, aprendrà a comunicar-se amb els estranys invasors i trobarà la veritable raó de la visita extraterrestre.

Isla de perros – Divendres 13 d’agost, 21.45 h.

Tornada a l’animació stop-motion del 6 vegades nominat a l’Oscar Wes Anderson amb una història situada a Megasaki, una ciutat d’un Japó futurista envaïda per una greu epidèmia canina. L’alcalde exilia a tots els gossos a una illa plena de deixalles. Però ni Atari Kobayashi ni els gossos es quedaran de braços plegats.

Programa Grades Obertes al CanòdromCompartiu aquest contingut