Eloi Badia explica el reforç de neteja d’estiu : Servei de Premsa

Eloi Badia explica el reforç de neteja d’estiu

23/07/2021

Dilluns 26 de juliol, a les 12.00 hores (sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, explicarà el servei de reforç de neteja durant l’estiu.

IMPORTANT: els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges del servei de reforç de neteja amb aigua sota els contenidors podran fer-ho el mateix dilluns a les 9:15h, al Carrer Sant Rafael cantonada amb carrer Riereta (barri del Raval).

Telemàticament, l’atenció a mitjans podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut