Barcelona presenta el Projecte Alimenta : Servei de Premsa

Barcelona presenta el Projecte Alimenta

26/07/2021Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 27 de juliol, a les 10.00 hores (carrer de l’Amor 2), la comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona, Sonia Fuertes, i el coordinador de projectes de la Fundació Privada Jovent, Felipe Reyes, presentaran el Projecte Alimenta per promoure el dret a una alimentació digna, sostenible i saludable entre persones en situació de vulnerabilitat.

Nota: els mitjans de comunicació que ho vulguin, un cop acabada la roda de premsa, podran prendre imatges de l’activitat de la primera cuina comunitària que ha començat a funcionar a Barcelona, així com parlar amb la responsable de l’espai i amb alguna de les persones que hi participen.

L’acte es podrà seguir en directe al lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Paraules clau

alimentació/ Projecte Alimenta/ sostenibilitat/