Es reprèn el programa “Obrim carrers” : Servei de Premsa

Es reprèn el programa “Obrim carrers”

01/09/2021

Després de l’aturada durant el període d’estiu, aquest cap de semana torna a posar-se en marxa el programa “Obrim Carrers”, amb l’objectiu de tornar a oferir nous espais de passeig i de lleure per a la ciutadania i reforçar i ampliar l’activitat en els eixos comercials

Tal com ja es va fer l’any passat tots els dissabte i diumenges es restringeix el pas de vehicles a l’eix Creu Coberta-carrer de Sants i al carrer Gran de Gràcia. Els vianants podran utilitzar les vies pel passeig entre les 10:00 i les 21:00 hores

Després de l’aturada que s’ha dut a terme durant els mesos de juliol i agost, aquest cap de setmana el Govern municipal torna a posar en marxa el programa “Obrim Carrers”, amb l’objectiu de deixar carrers lliures a la circulació de vehicles durant els dissabtes i els diumenges per tal que puguin ser utilitzats per al passeig i el lleure de la ciutadania. El programa també busca reforçar i ampliar l’activitat en els eixos comercials de l’entorn i, garantir alhora la distància de seguretat recomanada.

A partir d’aquest dissabte, tots els caps de setmana quedaran obertes al passeig a peu les vies següents:

En aquests punts es garantirà el pas dels serveis municipals, els vehicles d’emergència i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda i es permetrà l’accés als aparcaments de la zona.

L’Ajuntament de Barcelona treballa per transformar l’espai públic amb l’objectiu de convertir Barcelona en una ciutat més saludable, més humana i més segura, posant en primer pla a les persones i encaminant la mobilitat cap als modes més sostenibles, saludables i segurs. “Obrim Carrers” es va iniciar a principis del 2020, quedant interromput per la irrupció de la COVID-19 i tornant-se a reprendre al mes d’octubre del mateix any.

Es pot consultar tota la informació al web: barcelona.cat/obrimcarrers.



Compartiu aquest contingut