Ada Colau ha assistit a la conferència ‘Les Cures, l’envelliment i l’economia post-pandèmica’, de la professora Lourdes Benería Farré, en motiu de la commemoració de la Diada de l’11 de Setembre : Servei de Premsa

Ada Colau ha assistit a la conferència ‘Les Cures, l’envelliment i l’economia post-pandèmica’, de la professora Lourdes Benería Farré, en motiu de la commemoració de la Diada de l’11 de Setembre

08/09/2021

Aquesta tarda, l’alcaldessa ha presidit la conferència ‘Les Cures, l’envelliment i l’economia post-pandèmica’, que pronunciarà la professora Lourdes Benería Farré, en motiu de la commemoració de la Diada de l’11 de Setembre.

 

 

Lourdes Beneria (Vall de Boí, Alta Ribargorça, 1937) és economista i actualment és Professora Emèrita de la Universitat de Cornell, als Estats Units. Va viure vint anys a Nova York, on va fer un màster i el doctorat a la Universitat de Columbia. Després va treballar com a professora a la Universitat de Rutgers. Durant dos anys (1978-1979) va ser Directora del Programa de Desenvolupament i Dones Rural de la Organització Internacional del Treball (OIT), a Ginebra (Suissa) i al 1987 va ser nomenada catedràtica a la Universitat Cornell on hi va ser durant 23 anys.

La seva feina i les seves publicacions s’han centrat en temes relacionats amb el mercat de treball, el treball de les dones, gènere i desenvolupament, la globalització i el desenvolupament a Amèrica Llatina. Ha treballat el tema de la feminització de les migracions internacionals i els efectes de la crisi de 2008 sobre el mercat de treball i la precarització a Espanya.



Compartiu aquest contingut