El curs 2021-2022 comença amb grups més reduïts en ensenyaments obligatoris : Servei de Premsa

El curs 2021-2022 comença amb grups més reduïts en ensenyaments obligatoris

10/09/2021

Ha estat possible per la davallada de la població escolar i l’increment de grups a l’escola pública

A P3, el 75% dels grups presenten una ràtio per sota de 25 alumnes, i a 1r d’ESO el 55% està per sota de 30. S’han mantigut les ràtios en tots els centres en què s’havia fet reducció de la capacitat en l’oferta inicial

Comença el curs 2021-2022 avançant en la lluita contra la segregació i amb més recursos per l’acompanyament emocional i socioeducatiu

La matrícula en l’escola pública continua incrementant-se (+1%). El 46% del total de l’alumnat d’ensenyaments obligatoris està escolaritzat a centres públics

Augmenta l’oferta de places dels cicles formatius de grau mitjà amb més grups i s’incrementen les capacitats, i es garanteix així la continuïtat de l’alumnat que ha finalitzat els estudis de 4t d’ESO i els PFI

Obren les portes l’Institut Angeleta Ferrer i l’Institut dels Aliments, l’Escola La Maquinista estrena l’equipament definitiu, i l’Escola Teixonera passa a ser l’Institut Escola Mirades arran del creixement a l’ESO

Les actuacions de millora i adequació dels equipaments en 154 centres educatius que s’han dut a terme durant l’estiu, permeten seguir avançant en l’objectiu que totes les escoles de la xarxa de centres públics de la ciutat siguin de qualitat equivalent

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

Descarregar dossier de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut