David Escudé assisteix a la presentació de l’Estrella Damm Barcelona Master, quarta prova Master del World Padel Tour 2021 : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a la presentació de l’Estrella Damm Barcelona Master, quarta prova Master del World Padel Tour 2021

13/09/2021

El torneig posarà en escena, fins aquest diumenge al Palau Sant Jordi, les principals parelles del circuit internacional

David Escudé, regidor d’Esports, ha assistit aquest dilluns, 13 de setembre, a la presentació de l’Estrella Damm Barcelona Master 2021, que se celebra al Palau Sant Jordi fins aquest diumenge, 19 de setembre, i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta és la quarta cita de categoria Master del World Padel Tour, després de les celebrades a Marbella i Valladolid al mes de juny i a Cascais (Portugal) a l’agost. L’últim Master, al novembre, tindrà lloc a Buenos Aires (Argentina).

 

 

A l’acte de presentació, celebrat a la Casa Seat, hi han assistit també Ramón Agenjo, president de World Padel Tour, esportistes del nivell de Marta Marrero i Fernando Belasteguín, i Antonio Labate en representació de Cupra, el vehicle oficial del circuit.

 

El pàdel, esport consolidat a Barcelona

El torneig a la Ciutat Comtal comptarà amb els principals noms del panorama internacional d’aquest esport. Al quadre masculí, hi participaran jugadors de la categoria d’Alejandro Galán i Juan Lebrón, Fernando Belasteguín i Carlos D. Gutiérrez o Pablo Lima i Agustín Tapia. I, al quadre femení destaquen, entre d’altres, les parelles formades per Gemma Triay i Alejandra Salazar, Ariana Sánchez i Paula Josemaría, Lucía Sainz i Beatriz González o Marta Marrero i Marta Ortega. Aquest dimarts arrenca el quadre final, amb els setzens de final, en un Palau Sant Jordi que tindrà l’aforament reduït i comptarà amb totes les mesures sanitàries corresponents.

David Escudé ha destacat “com d’important és per Barcelona acollir novament un esdeveniment de la dimensió d’aquest Estrella Damm Barcelona Master, un torneig que aplega els principals noms del circuit internacional i que continua destacant la ciutat com un referent en l’esport de primer nivell”. De fet, el pàdel a Barcelona i al conjunt de Catalunya és una disciplina en clar creixement des de fa dues dècades, tant en el vessant professional com, especialment, en el vessant amateur. Catalunya comptava ja, l’any 2020, amb 248 clubs de pàdel i gairebé 19.000 llicències federatives, un 40% de les quals eren femenines.

Escudé també recorda que “la voluntat de l’Ajuntament és, mica en mica i respectant sempre els protocols de seguretat necessaris, anar recuperant la normalitat en la celebració de competicions esportives a la nostra ciutat” i afegeix que “l’objectiu és tornar, com abans millor, al dinamisme que ens havia distingit fins ara i que es va veure malauradament interromput per la pandèmia”.Compartiu aquest contingut