Barcelona ha lliurat la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a la Federació Catalana de Natació : Servei de Premsa

Barcelona ha lliurat la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a la Federació Catalana de Natació

14/09/2021

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau ha presidit l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit esportiu a la Federació Catalana de Natació amb motiu del seu centenari. A l’acte hi ha assistit entre d’altres, el regidor d’Esports, David Escudé. La Medalla d’Or l’ha recollit el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán.

 

 

El Consell Plenari del 26 de març de 2021 va aprovar per unanimitat, l’atorgament de la Medalla d’or al Mèrit esportiu de la ciutat de Barcelona a la Federació Catalana de Natació “per la seva tasca de promoció de l’esport i, especialment, de la natació en totes les seves modalitats (natació, aigües obertes, natació artística, salts i waterpolo), pels èxits esportius assolits i per la seva contribució a la projecció de la ciutat amb la celebració, entre d’altres, de campionats mundials i continentals que han tingut lloc a Barcelona i que han fet que aquest esport sigui un dels més arrelats a la capital catalana”.

La glossa de l’entitat ha anat a càrrec de la periodista Maria Guixà, on també han participat el campió olímpic i campió del Món de waterpolo, Jordi Sans, la subcampiona olímpica, campiona del Món i Campiona d’Europa de natació sincronitzada, Gemma Mengual, i la campiona del Món i campiona d’Europa de Natació, Erika Villaécija.Compartiu aquest contingut