Joan Ramon Riera participa en l’acte de presentació de l’informe “La Joventut de Barcelona l’Any de la Pandèmia” : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera participa en l’acte de presentació de l’informe “La Joventut de Barcelona l’Any de la Pandèmia”

16/09/2021

Divendres 17 de setembre, de les 10 a les 14 hores, en format virtual, el Regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, participa en l’acte de presentació de l’informe “La Joventut de Barcelona l’Any de la Pandèmia”. A més, durant l’acte, el sociòleg Oriol Homs presentarà el seu llibre “El futur professional dels Joves. Parlem-ne!”.

L’informe aprofundeix en les dades recollides a través de l’Enquesta a la Joventut de Barcelona 2020 i recull 10 anàlisis elaborades per autors i autores provinents de diferents àmbits de la recerca social i per persones expertes en la dimensió que analitzen. La finalitat del document no és només aprofundir en el coneixement científic, sinó que pugui orientar tant les accions de govern com la pràctica quotidiana d’agents socials, entitats i professionals que treballen en els àmbits relacionats amb la joventut.

L’acte s’estructura entorn de tres taules rodones que comptaran amb la participació dels i les autores de l’informe. En aquestes taules es debatran temes com l’emancipació dels joves, la salut, les discriminacions i violències, el món digital o el compromís social, entre d’altres.

 

Taula 1 – Ser jove a Barcelona: a punt per a l’emancipació?

 

Taula 2 – Ser jove a Barcelona: condicions de vida, salut, discriminacions i violències

 

Taula 3 – Ser jove a Barcelona: entre el món digital i el compromís social

 

Per poder connectar-se virtual a l’acte és necessària la inscripció prèvia a través del següent formulari: https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/472529

 

L’acte es podrà seguir en directe a través del següent enllaç: https://zoom.us/j/97336067444Compartiu aquest contingut