Laia Bonet visita una escola i un restaurant que participen del projecte Barcelona Revolta’t : Servei de Premsa

Laia Bonet visita una escola i un restaurant que participen del projecte Barcelona Revolta’t

16/09/2021

Divendres 17 de setembre, a les 09.30 hores, (escola Nou Patufet, c/Bruniquer, 25 i Cocina Hermanos Torres, c/Taquígraf Serra, 20), la tercera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, visita el projecte Barcelona Revolta’t, subvencionat per la convocatòria d’ajuts a la innovació de La Ciutat Proactiva 2020. L’escola Nou Patufet i el restaurant Cocina Hermanos participen d’aquest projecte que recicla la matèria orgànica que generen els dos menjadors amb una màquina de compostatge que la transforma en adob. Núria Viladomat i Josep Maria Vallès, impulsors del projecte, explicaran la proposta pedagògica i els beneficis ambientals de la proposta.Compartiu aquest contingut