Presentació de les línies bàsiques del projecte de Pressupost per al 2022 : Servei de Premsa

Presentació de les línies bàsiques del projecte de Pressupost per al 2022

19/09/2021

Dilluns 20 de setembre, a les 12.00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el regidor de Pressupostos i Presidència, Jordi Martí, presentaran les línies bàsiques del pressupost municipal per al 2022, una primera proposta que servirà de base per al debat i negociació dels comptes amb els grups municipals.

La presentació podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa.

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:
– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.
Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

 Compartiu aquest contingut