Ada Colau participa en l’obertura de la jornada “L’habitatge en temps de pandèmia” : Servei de Premsa

Ada Colau participa en l’obertura de la jornada “L’habitatge en temps de pandèmia”

23/09/2021

Dilluns 27 de setembre, a les 09.00 hores (CCCB, c/ Montalegre, 5), l’alcaldessa Ada Colau intervindrà en l’obertura de la jornada “L’habitatge en temps de pandèmia” que organitza l’Observatori Metropolità de l’Habitatge (OHB) i la Universitat Internacional Menéndez Pelayo – Centre Ernest Lluch.

Durant dos dies, persones expertes d’àmbit internacional i local explicaran com la pandèmia de la Covid-19 ha afectat el sector de l’habitatge, en diversos aspectes relacionats amb el dret a l’habitatge tant a Europa com a Barcelona i l’àrea metropolitana: context socioeconòmic, accés i permanència a l’habitatge, exclusió residencial i grups vulnerables, emergència residencial i mesures urgents en habitatge adoptades per les administracions.

A l’obertura també hi participaran Margarita León Borja, directora acadèmica del CUIMPB – Centre Ernest Lluch; Carme Trilla, economista i presidenta de l’OHB; Violant Cervera, consellera de Drets Socials; David Lucas, secretari general d’Habitatge i Agenda Urbana del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; Antonio Balmón, vicepresident executiu de l’AMB; i Carmela Fortuny, vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona.

El dimarts 28 de setembre, la regidora d’Habitatge i Rehabilitació, Lucia Martín, intervindrà en una taula amb les altres administracions per exposar les mesures urgents en habitatge davant la Covid-19 preses per l’Ajuntament de Barcelona.

Programa complet: https://cuimpb.cat/ca/curs/246-habitatge-temps-pandemia

Els mitjans de comunicació podran seguir la jornada tant de manera presencial com telemàticament inscrivint-se en aquest formulari: https://cuimpb.cat/ca/curs/246/inscripcio1Compartiu aquest contingut