David Escudé assisteix a l’Extreme Barcelona 2021 : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a l’Extreme Barcelona 2021

23/09/2021

Dissabte 25 de setembre, a les 13:30 hores (Parc del Fòrum, carrer de la Pau, 12, Sant Adrià de Besòs), el regidor d’Esports, David Escudé assisteix a l’onzena edició de l’Extreme Barcelona, un dels esdeveniments de referència pel que fa a esports urbans a nivell internacional.

Des de 2008, aquesta cita ha aplegat cada any els millors atletes d’aquestes disciplines i ha atret un gran nombre d’espectadors. Després d’una última edició a porta tancada a causa de la crisi sanitària, en què només es va poder viure l’esdeveniment a través d’streaming, aquest any el públic gaudirà de nou de l’espectacle en viu. No obstant això, els aforaments a les diferents ubicacions seran limitats, en aplicació dels actuals protocols de prevenció.

L’Extreme Barcelona comptarà amb tres grans escenaris esportius, el Central Park, l’Street Plaza i l’Action Space Mega Ramp. S’hi podran veure quatre disciplines olímpiques, Bàsquet 3×3, Skate, BMX i Break Dance, a més d’Inline, Street Football i el Campionat del Món d’Scooter. Enguany la cobertura televisiva ha crescut considerablement, arribant a dotze països nous.

El suport de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Barcelona Esports com a col•laborador institucional, així com de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, són essencials perquè l’Extreme Barcelona pugui continuar sent un referent en l’àmbit internacional dels esports urbans.1Compartiu aquest contingut