Janet Sanz participa en la inauguració de REHabilita, la Setmana de la Rehabilitació : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en la inauguració de REHabilita, la Setmana de la Rehabilitació

23/09/2021Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 27 de setembre, a les 11.00 hores (Sala Moragues del Born Centre de Cultura i memòria de Barcelona) tindrà lloc la inauguració de REHabilita, la Setmana de la Rehabilitació, que se celebrarà entre el 27 de setembre i l’1 d’octubre.

També hi prendran part el president del Col•legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona, Celestí Ventura; la consellera del departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, i el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons.

El Col•legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATEEB), conjuntament amb l’Ajuntament, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana i d’altres col•legis professionals, entitats i empreses del sector de l’edificació organitzen aquest esdeveniment. Té com a finalitat difondre la cultura del manteniment dels edificis, en una nova edició en la qual es farà un èmfasi especial en l’impacte del Fons Next Generation de la Unió Europea en el sector. Les jornades serviran també per reivindicar el paper de la rehabilitació en els plans de recuperació econòmica post-Covid.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
habitatge/ Rehabilita/ rehabilitació/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina