Jaume Collboni i Joan Ramon Riera assisteixen a la presentació del nou model de quiosc de l’ONCE : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Joan Ramon Riera assisteixen a la presentació del nou model de quiosc de l’ONCE

23/09/2021

Dilluns 27 de setembre, a les 12.15 hores (Sepúlveda, 1), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el regidor d’Infància, Joventut i Persones Grans i president l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), Joan Ramon Riera assistiran a la presentació del nou model de quiosc de l’ONCE.

L’ONCE presenta a Barcelona el seu nou model de quiosc més accessible, ecològic i proper al públic. L’acte comptarà amb la participació d’Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, el president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, David Bernardo, i el venedor dels productes de joc de l’Organització i titular del quiosc, Eric Villalón.1Compartiu aquest contingut