Álvaro Porro assisteix a la presentació de Gastronòmic Forum Barcelona 2021 : Servei de Premsa

Álvaro Porro assisteix a la presentació de Gastronòmic Forum Barcelona 2021

27/09/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 28 de setembre, a les 11:00 hores, el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària, Álvaro Porro, participarà a la presentació de Gastronòmic Forum Barcelona, el saló de foodservice i gastronomia de Fira de Barcelona organitzat per la seva societat Alimentaria Exhibitions, que se celebrarà del 18 al 20 d’octubre al recinte Montjuïc.

Els directors del saló Josep Alcaraz i Pep Palau, responsable també del seu programa gastronòmic, donaran a conèixer les principals novetats i eixos temàtics de l´ esdeveniment que enguany tindrà com a tema central la sostenibilitat. També hi intervindrà la cuinera Carme Ruscalleda. L’acte tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella DAMM (C/Rosselló, 515).

Gastronomic Forum Barcelona reunirà prop de 300 empreses expositores, comptarà amb la participació de 62 xefs, 46 estrelles Michelin i hi tindran lloc més de 50 activitats, demostracions i ponències gastronòmiques i enològiques.

La fira mostra cada dos anys les propostes més innovadores i les tendències emergents en gastronomia i foodservice a Europa.

NOTA: per motius d’aforament de la sala on tindrà lloc la presentació, els preguem confirmin la seva assistència amb antelació a:

Premsa Gastronomic Forum Barcelona

Susana Santamaria / Nati Palomo

650933776 / 660593122

ssantamaria@alimentaria.com / npalomo@forumgastronomic.com





Paraules clau

Alimentació Sostenible/