Joan Ramon Riera participa en l’acte de presentació d’una guia municipal per prevenir, detectar i acompanyar als joves en situació de soledat : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera participa en l’acte de presentació d’una guia municipal per prevenir, detectar i acompanyar als joves en situació de soledat

05/10/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 6 d’octubre, a les 9.30 hores, a la sala Josep Bota del recinte de Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 20), el Regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, participa en l’acte de presentació de la “Guia per la prevenció, detecció i acompanyament d’adolescents i joves en situació de soledat”.

 

 

La guia s’emmarca dins l’Estratègia municipal contra la soledat, i esdevé un recurs adreçat a tots els i les professionals que treballen amb adolescents i joves amb la finalitat de convertir-se en un material útil per a la consulta i l’orientació específica pel que fa a situacions de soledat o aïllament social en aquest col•lectiu.

La “Guia per la prevenció, detecció i acompanyament d’adolescents i joves en situació de soledat” serà presentada per Pere Soler, Berta Espona i Edgar Iglesias, del Grup Liberi de Recerca en Infància, Joventut i Comunitat (UdG).

L’acte també inclou la taula rodona “La soledat també va de joves”, on participaran la Doctora en Sociologia i experta en gènere, usos del temps, benestar i mercat laboral, Sara Moreno; el Doctor en Psicologia de l’Educació i expert en treball comunitari, resiliència i suport social, Paco López; i el psicòleg de serveis socials Horta-Guinardó (IMSS) i autor de “El mundo post-COVID. Entre la presencia y lo virtual”, José Ramón Ubieto.

Per últim, durant la presentació de la guia també hi haurà l’actuació musical del raper SV SirVeneno i el relat “La veu d’en Blai”, una experiència relacionada amb la soledat en primera persona.

L’acte també es podrà seguir en directe a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=9VX05VhgaJI





Paraules clau

joves/ soledat/