L’alcaldessa assisteix a la presentació del Menú de les estacions corresponent a la tardor : Servei de Premsa

L’alcaldessa assisteix a la presentació del Menú de les estacions corresponent a la tardor

05/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 6 d’octubre, a les 13:00 hores (Escola de Restauració Santa Coloma, Recinte Torribera, Edifici Canigó, c. Prat de la Riba, 171, Santa Coloma de Gramenet), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlón, assistiran a l’acte de presentació del Menú de les estacions corresponent a la tardor dins dels actes de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Presentarà el menú el xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma, Víctor Quintillà, que compta amb una estrella Michelin i una estrella verda Michelin.

La iniciativa pren per primer cop una dimensió metropolitana per la participació d’escoles de restauració i hoteleria del territori en l’elaboració d’un menú amb aliments de temporada i de proximitat.

Prèviament a l’acte es durà a terme un showcooking per elaborar els diferents plats del menú i en el qual intervindran l’Escola d’Hoteleria i Turisme (CETT), l’Escola Superior Hostaleria Barcelona (ESHOB), l’Escola Superior d’Hostaleria i Turisme Jesuïtes Sarrià- Sant Ignasi (HTSI) i l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC).

El showcooking es gravarà i es podrà veure el dia 8 d’octubre al blog Alimentació Metropolitana.





Paraules clau

menú de les estacions/ tardor/