Laura Pérez presenta el nou Centre de Masculinitats PLURAL : Servei de Premsa

Laura Pérez presenta el nou Centre de Masculinitats PLURAL

06/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 7 d’octubre, a les 16.30 hores, al pati del Convent de Sant Agustí (carrer del Comerç, 36), la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; presenta les novetats en accions i programes del nou espai ‘PLURAL, Centre de Masculinitats’.

 

 

El nou equipament municipal neix amb la voluntat de fomentar una perspectiva plural, positiva i diversa de les masculinitats, generant imaginaris diferents del significat més estricte i caduc de “ser un home” o “comportar-se com un home”, així com per promoure la transformació social cap a relacions més sanes i igualitàries a la nostra ciutat.

A continuació de la presentació del centre tindrà lloc el segon dia de les jornades “Masculí Plural”, que començaran amb una taula rodona sobre el present i futur de les polítiques públiques sobre el treball de masculinitats i acabaran amb la conferència “Man Unmade”, a  càrrec de Jack Halberstam, director de l’Institute for Research on Women, Gender and Sexuality de Columbia.

L’acte es podrà seguir en directe al lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

Els mitjans que vulguin fer preguntes podran enviar-les per Whatsapp al telèfon (678 446 323), identificant-se amb nom i mitjà.





Paraules clau

Centre de Masculinitats/