Ada Colau presideix el lliurament de medalles de la Guàrdia Urbana : Servei de Premsa

Ada Colau presideix el lliurament de medalles de la Guàrdia Urbana

07/10/2021

Aquest matí ha tingut lloc la cerimònia de la Diada de la Guàrdia Urbana de Barcelona que enguany incloïa l’homenatge al personal jubilat i el lliurament de medalles d’antiguitat, les medalles al mèrit i les plaques de reconeixement de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Durant l’acte, presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acompanyada pel tinent de l’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, i pel cap de la Guàrdia Urbana, l’Intendent Major Pedro Velázquez, s’han lliurat 242 reconeixements.

L’alcaldessa ha volgut agrair i reconèixer la tasca de la Guàrdia Urbana al servei de la ciutat i dels barcelonins i barcelonines i la col·laboració d’altres cossos policials, d’entitats i de professionals de diversos àmbits amb el cos de policia barceloní. Durant la seva intervenció ha volgut retre homenatge als i les membres del cos que han arribat a l’edat de jubilació i als familiars i amics dels agents que malauradament, ens han deixat aquest any.

 

 

Colau ha destacat que “Barcelona és una ciutat més humana, més amable i més segura gràcies a la vostra feina”. També ha volgut deixar palès que tasca que realitza la Guàrdia Urbana sobre el territori per tal de garantir la convivència, evitar els fets delictius, protegir els menors, evitar accidents o d’assistència a persones que ho necessiten és ingent i sovint anònima i s’ha de posar en valor.

L’alcaldessa també ha aprofitat per destacar i agrair el compromís amb la ciutat de persones i entitats externes a la Guàrdia Urbana. “Simbolitzeu el millor actiu que té Barcelona: la seva gent. Gent que es preocupa pels altres, a nivell particular o col•lectiu, des de les associacions de veïns i veïnes, des del comerç, des de la judicatura, des de l’àmbit cultural o periodístic al sanitari, des del cos consular als cossos de seguretat, tots vosaltres heu contribuït a fer una Barcelona més segura”.Compartiu aquest contingut