Nou impuls a la xarxa ciclista de Barcelona : Servei de Premsa

Nou impuls a la xarxa ciclista de Barcelona

09/10/2021

El Govern municipal presenta un nou paquet d’actuacions per incrementar i millorar la infraestructura de carrils bici de la capital catalana, amb l’objectiu d’avançar cap a una ciutat més saludable, sostenible i segura

Amb aquest nou impuls i les actuacions d’urbanització previstes a la ciutat, entre el 2021 i el 2023 es crearan 32,6 nous quilòmetres de carril bici i es milloraran 11,7 quilòmetres de la xarxa actual

Entre les actuacions programades destaquen la implantació de carrils bici a grans vies de la ciutat com el passeig Maragall, la Via Augusta, Fabra i Puig, Independència-Badajoz o al carrer Mallorca. També s’actuarà sobre punts emblemàtics com la Plaça Catalunya i es construiran nous eixos vinculats al projecte de la Sagrera

A banda de crear nova infraestructura també es millorarà l’existent, baixant de vorera a calçada trams de carril bici de grans vies com l’avinguda Diagonal o la Gran Via, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat de vianants i usuaris de la bici

Al 2023 es preveu arribar als 272 quilòmetres d’infraestructura ciclista a la ciutat. La inversió prevista per dur a terme aquestes intervencions és de 30,8M€

 

 

Descarregar dossier en format PDFCompartiu aquest contingut