Ada Colau presideix l’acte de benvinguda a 237 nous i noves agents de la Guàrdia Urbana : Servei de Premsa

Ada Colau presideix l’acte de benvinguda a 237 nous i noves agents de la Guàrdia Urbana

13/10/2021

Dijous 14 d’octubre, a les 17.00 hores, a l’Estadi Olímpic Lluis Companys (Passeig Olímpic, 15-17), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte de benvinguda de la nova promoció d’agents de la Guàrdia Urbana. A l’acte també assistiran el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, l’Intendent Major Pedro Velázquez, i membres de la corporació municipal. Aquesta promoció és una de les més nombroses que ha tingut el cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona i la que té més presència de dones. Dels 237 agents, 96 són dones (41%). Amb les noves incorporacions el cos de la Guàrdia Urbana té una plantilla de 3.209 agents.

ATENCIÓ: Els mitjans de comunicació que vulguin assistir a l’acte hauran d’acreditar-se prèviament en el següent enllaç: http://barcelona.cat/rodespremsaCompartiu aquest contingut